Eveliina Ventilä-Haarala

Strategi
eveliina.ventila@mbe.fi
+358 44 578 0021

"Sanoilla on merkitystä"

Hauska tavata!

Olen Eveliina, nauravalla ja positiivisella asenteella varustettu ajatuksiesi sanoittaja! Olen se henkilö, joka vie projektiasi tavoitteellisesti eteenpäin, aina kuitenkin MBE:n joukkovoimaa hyödyntäen. Minulta löytyy kokemusta monesta toimialasta, joten takataskusta löytyy näkemystä monenmoista ratkaisua. Kerro vain, miten voin auttaa?

Päämajani sijaitsee Jyväskylässä, josta käsin pidän huolen asiakkaista ympäri Suomen. Olen valmistunut kauppatieteiden maisteriksi (pääaine: tietojärjestelmätiede) Jyväskylän yliopistosta vuonna 2019, jonka jälkeen olen kerryttänyt kokemusta monipuolisesti niin viestinnän kuin projektinhallinnan parissa niin yrittäjänä kuin täällä Näkemystehdas MBE:llä!

Minulta saat tarkat korvat, jotka kuuntelevat yrityksesi tarpeita. Minulta saat myös näppärät sormet, jotka konseptoivat ja sanoittavat ideasi ja ajatuksesi kohderyhmiä houkutteleviksi kokonaisuuksiksi. Sinulta minä tulen kuitenkin lainaamaan toimialakokemustasi ja -osaamistasi, jotta voimme yhdessä saavuttaa asetetut tavoitteet.

Vaikka nautin kovasti työstäni, iloitsen myös vapaa-ajastani. Monipuolinen liikunta (uusin villitys: padel), jackrussellinterrierineitien ulkoilutus sekä Netflix-sarjojen tuijottelu ovat asioita joita teen luppoajalla. Lisäksi olen intohimoinen kotikokki! Minun kanssani löydät varmasti yhteistä juteltavaa myös työasioiden ulkopuolelta, kokeile vaikka!

  • Sisällöntuotanto
  • Projektinhallinta
  • Energisyys
  • Proaktiivisuus