Eveliina Ventilä

Sisältöstrategi
eveliina.ventila@mbe.fi
+358 44 578 0021

"Sanoilla on merkitystä"

Hauska tavata!

Olen Eveliina, nauravalla ja positiivisella asenteella varustettu ajatuksiesi sanoittaja! Olen se henkilö, joka vie projektiasi tavoitteellisesti eteenpäin, aina kuitenkin MBE:n joukkovoimaa hyödyntäen. Olen tottunut työskentelemään monipuolisesti eri toimialojen kanssa aina IT-yrityksestä mönkijävarusteiden jälleenmyyjään. Joten kerro vain, miten voin auttaa?

Päämajani sijaitsee Jyväskylässä, josta käsin pidän huolen asiakkaista ympäri Suomen. Olen valmistunut kauppatieteiden maisteriksi Jyväskylän yliopistosta vuonna 2019, jonka jälkeen olen kerryttänyt kokemusta monipuolisesti niin viestinnän kuin projektinhallinnan parissa, ensin yrittäjänä ja nyt MBE:llä!

Minulta saat tarkat korvat, jotka kuuntelevat yrityksesi tarpeita. Minulta saat myös näppärät sormet, jotka kirjoittavat ideasi ja ajatuksesi kohderyhmiä houkutteleviksi kokonaisuuksiksi. Mutta sinulta minä tulen lainaamaan toimialaosaamista sekä näkemystä, jotta voimme yhdessä saavuttaa asetetut tavoitteet.

Vaikka nautin kovasti työstäni, iloitsen myös vapaa-ajastani. Monipuolinen liikunta (uusin villitys: sulkapallo), jackrussellinterrierineitien ulkoilutus sekä Netflix sarjojen tuijottelu ovat asioita joita teen luppoajalla. Lisäksi olen intohimoinen kotikokki! Minun kanssani löydät varmasti yhteistä juteltavaa myös työasioiden ulkopuolelta, kokeile vaikka!

  • Sisällöntuotanto
  • Projektinhallinta
  • Energisyys
  • Proaktiivisuus