Jaakko Kivineva

Marketing Analyst
jaakko.kivineva@mbe.fi
+358 44 756 1554

"Ymmärrä mitä teet ja onnistut"

Markkinointi on digitaalisena aikakautena mitattavampaa kuin koskaan ja tästä on muodostunut minulle intohimo. Opinnoissani ymmärsin, kuinka keskeinen rooli mittaroinnilla on markkinoinnin menestyksessä nyt ja tulevaisuudessa. Analytiikan avulla voimme ymmärtää yksityiskohtaisesti markkinoinnin toimenpiteitä sekä hallita toiminnan isoa kuvaa. Tätä ymmärrystä haluan olla tuomassa myös MBE:n asiakkaille ja olla kehittämässä keinoja markkinoinnin johtamiseen tiedon pohjalta.

Analytiikka viehättää minua, koska sytyn avoimista ongelmista, joihin voin kehittää ratkaisun. Uteliaana luonteena pidän asioiden selvittämisestä ja dataan syventymisestä. Toisaalta analytiikkaa rakentaessa pääsee suunnittelemaan parasta tapaa tarjota jokin näkemys. Analytiikka pääsee oikeuksiinsa vasta, kun se visualisoidaan ymmärrettäväksi ja muokataan käyttäjänsä tarpeisiin. Mielestäni mittaroinnin ja analytiikan ei kuulu lamaannuttaa taulukoilla ja numeroilla, vaan tarjota lukijalleen keino nopeasti ymmärtää toimintaansa ja luottaa saamaansa raporttiin tehdessään päätöksiä. Kuten kaikessa muussakin, myös analytiikassa lopputuloksen erinomaisuus on aina tärkeintä.

Vapaa-ajallani minut löytää lenkkipoluilta, kamera kädessä tai elokuvien äärestä – joko äärirajoja etsimässä tai syvän keskittymisen vallassa. Talvella harrastan lisäksi laskettelua ja kesällä maastopyöräilyä.

  • Järjestelmällisyys
  • Yhteispeli
  • Sinnikkyys
  • Ratkaisukeskeisyys