"Kaikki vaikuttaa kaikkeen"

Parikymppisenä menin usein asioita kohti innostus edellä. Nyt kun vuosirenkaat ovat tuosta tuplaantuneet, on kokemuksen myötä mukaan tullut rutkasti viisautta ja harkintaa. Kaikki vaikuttaa kaikkeen, ja pienet asiat kertautuvat usein lopputulokseen. Se on asia, joka aikanaan sai minut kiinnostumaan viestinnän ja markkinoinnin vaikuttavuudesta ihmisiin. Se motivoi edelleen olemaan utelias lapsi ja etsimään uutta. Innostus ei ole kadonnut.

Kiinnostus erilaisten vaikutussuhteiden tutkiskeluun ulottuu myös työajan ulkopuolelle. Kerään oppia ympäristöstä, arjen sattumuksista, ystäviltä, läheisiltä, kahdelta varhaisteini-ikäiseltä lapseltani ja valmentamiltani futisjunnuilta. Kun näkee ympärillään jatkuvasti nuorta intoa oppimiseen ja kehittymiseen, tuntee välillä olevansa pelkääjän paikalla. On ihan totta, että jalkapalloilusta tai 12-vuotiaan junnun toiminnasta löytyy yhtäläisyyksiä käytettäväksi myös viestintään ja liike-elämään. Ja päinvastoin.

Työssäni rakennan tukevaa ja sisältörikasta markkinointia, sekä sisältöjä markkinoinnin tueksi. Rakastan ajatusta siitä, että voin vaikuttaa ihmisiin tekemilläni ratkaisuilla. Uskon myös, että innostus ja rakkaus lajiin näkyvät positiivisesti työssäni. Ja miksei näkyisi, sillä kaikki vaikuttaa kaikkeen.

Erityisosaamisekseni voisin mainita, että olen lähes varmuudella Suomen johtava Skotlannin liigan asiantuntija.

  • Suunnitelmallinen
  • Aktiivinen
  • Luova
  • Positiivinen