"Elä eteenpäin"

Sanotaan, että yksinkertainen on kaunista, mutta hitaasti aukeava syvä tarina jää parhaiten mieleen. Markkinoinnissa,viestinnässä ja elämässä yleisesti yksi tärkeimmistä tekijöistä on aika. On osattava elää maailman mukana, nähdä eteenpäin ja tiedostaa mennyt. Sosiaalisen median eri kanavien hyödyntäminen pitää niin yritykset kuin ihmiset kiinni tässä päivässä, mutta tarinan ja yrityksesi kokonaisvaltainen hyödyntäminen onnistuu vain ymmärtämällä juuresi ja suunnan, johon olet menossa.

Halu ymmärtää ja oppia kiteyttää ajatusmaailmani niin työssä kuin vapaa-ajalla. Erilaiset ihmiset, projektit ja tekniikat opettavat meitä jatkuvasti ja mahdollistavat kehityksemme niin yksilöinä kuin yrityksinä. Voidakseen kasvaa ja kehittyä ihminen tai yritys joutuu antamaan jotain saadakseen: joskus se on vain mahdollisuus uudelle, toisinaan rahallinen panos. Digi- vai printtimedia? Valitsen molemmat. Kohderyhmäsi ja sijaintisi ymmärtäminen ja hyödyntäminen ovat aina avainasemassa.

Millaisena näen itseni ja tekemäni työni? Asiallisena, ripauksella rosoisuutta. Tykkään luoda tarinoita Ihmisten parissa, kameraa ja tietokoneen laajaa sovellusvalikoimaa hyödyntäen, liikkuen ja keikoilla käyden. Elokuvista ja musiikista nautin laajalla skaalalla, poimien mieleisiä eri genreistä ja aikakausilta. Kirjallisuudesta mieluiten herätän mielikuvitukseni dekkarein, mutta elämäkerroista löytyy myös mielenkiintoisia tarinoita. Suussani maistuvat monenlaiset makumaailmat.

  • Yhteistyökyky
  • Ymmärrys
  • Monipuolisuus
  • Uteliaisuus