Johanna Heinonen

Asiakkuuspäällikkö / Näkemykset, ideat, some, projektinhallinta
johanna.heinonen@mbe.fi
+358 44 553 5175

"Business is between people!"

MBEläinen vuodesta 2015. Vastuullani on asiakkuuksien hoitaminen.

Päiväni sisältävät erilaisten asiakasprojektien hallinnointia, sparrailua, innostusta sekä välillä myös korkealentoista ideointia. Tärkeintä työssäni on antaa asiakkaan markkinointiin ja viestintään selkeä näkemys. Yhdessä tiimin kanssa hiotut konseptit nostetaan esiin laadukkaalla sisällöntuotannolla ja toteutuksilla. Olen ollut monessa mukana – projekteja on ollut aina brändiuudistuksista nettisivuihin sekä mobiiliapplikaatioihin ja sosiaalisen median sisällöntuotantoon.

Lankoja on käsissä siis monia ja siellä ne myös pysyy, takuuvarmalla otteella ja ilolla 🙂  Minua inspiroi asiakasprojekteissa eniten tulosten saavuttaminen sekä pienetkin onnistumiset matkan varrella. Vaikka suuri kuva usein ratkaisee, onnistunut markkinointi ja viestintä koostuvat monen tekijän summasta.

Ennen kun markkinoinnin ja viestinnän ala oli vasta haave, työskentelin tarjoilijana viitisen vuotta. Ensikosketuksia alaan oli markkinointipäällikön rooli sekä LAMKin rekrytointimessu DuuniExpossa että Lahella Sydäntä –hyväntekeväisyyskonsertissa. MBE:llä aloitin aluksi tradenomiopiskeluihin kuuluvalla työharjoittelulla, josta olen sitten edennyt nykyiseen positioon. Kokemuspohjani myötä osaan laaja-alaisesti hyödyntää projektiosaamista muistaen asiakaspalvelun merkityksen.

Vapaa-aikani vietän ympäri Suomea asuvien ystävieni kanssa, ravintoloissa, kuntosalilla, lenkkipoluilla sekä ulkomailla matkustaen. Paikallaan en osaa olla, saan energiaa siitä, että minulla on monta rautaa tulessa.

  • Sosiaalinen media
  • Digitaaliset ratkaisut
  • Projektinhallinta
  • Tarkkuus