"Sisällöt kertovat asiantuntijuudestasi."

Olen Katja ja toimin MBE:llä sisältö- ja markkinointisuunnittelijana. Haluan auttaa asiakkaitamme tavoittamaan sekä nykyiset että uudet asiakkaat sisällöillä, jotka helpottavat ostopäätöstä ja inspiroivat. Kannustan myös yrityksiä toteuttamaan markkinointia suunnitelmallisesti, sillä ainoastaan näin markkinoinnista saa suurimman hyödyn.

Pääasiallinen tehtäväni MBE:llä asiakaslähtöinen sisällöntuotanto sekä perinteisiin että digitaalisiin kanaviin, myös englanniksi. Sisältöjen lisäksi sparrailen myös asiakkaidemme ydinviestejä ja brändipersoonia, jotka toimivat pohjana kaikelle markkinointiviestinnälle. Markkinointistrategiat ja -suunnitelmat kuuluvat myös osaamisalueeseeni.

Koulutukseltani olen kauppatieteiden maisteri. Pääaineenani olen opiskellut kansainvälistä markkinoinnin johtamista ja sivuaineena tuotantotaloutta, mikä on auttanut ymmärtämään laaja-alaisesti B2B-yritysten liiketoimintaa. Ennen MBE:tä olen työskennellyt kansainvälisissä yrityksissä, muun muassa viestinnän ja B2B-markkinoinnin parissa. Osaamistani voisikin kuvailla markkinoinnin ja viestinnän hybridiksi!

Vapaa-aikani kuluu 12-vuotiaan koirani kanssa, mutta vietän aikaa mielelläni myös ystävieni kanssa, mahdollisesti hyvän ruuan ja juoman merkeissä. Lisäksi kielet ja matkustelu ovat suuria intohimojani. Tällä hetkellä kaksi lempparikohdettani ovat ehdottomasti Madrid ja Reykjavik.

Ota yhteyttä, mikäli haluat sparrata yrityksesi sisältöjä tai markkinointia! Minut löytää myös Twitteristä ja LinkedInistä.

  • monikanavainen sisällöntuotanto
  • markkinointistrategiat
  • sosiaalinen media
  • brändistrategiat