Laura Kemppi

Projektikoordinaattori, trainee
laura.kemppi@mbe.fi
+358 44 901 2878

"Heittäydy uusiin ja innostaviin asioihin"

Olen positiivisella asenteella ja innokkuudella varustettu ammattilaisen alku. Parhaitenminua kuvaa vahva can do -asenne. Olen intohimoinen oppija ja heittäytyjä, maailma on täynnä uusia ja innostavia asioita. Vahvuuksiani ovat myös hyvät sosiaaliset taidot ja olen vahvimmillani tiimityöskentelyssä. Yhteiskehittäminen on lähellä sydäntäni.

Vapaa-ajalla minut näkee usein jäähallilla kannustamassa kahta energistä jääkiekkoilijan alkua. Arkeni on välillä hektistä ja tuntuu, että kasaan monta palapeliä samaan aikaan. Opiskelun, työn ja perheen yhdistäminen on ajoittain haastavaa, mutta samaan aikaan erittäin palkitsevaa. Sanoisinkin, että homma on hanskassa, mutta toinen hanska on ajoittain hukassa. Onneksi olen hyvä löytämään kadonneita hanskoja! Parhaiten rentoudun kotiseutuni upeissa järvimaisemissa lenkkeilemällä, ja sen jälkeen köllähdän sohvalle mielenkiintoisen kirja ääreen. Suklaalevykin saattaa joskus löytyä vierestäni.

Minua on opintojeni alusta asti kiinnostanut markkinointi ja haluankin saada kokemusta ja näkemystä markkinoinnista. Uskon, että palvelumuotoilun osaamisestanion hyötyä harjoitteluni aikana. Palvelumuotoilu on tapa ajatella ja toimia, asiakaslähtöisyys ja asiakaskeskeisyys ovat keskiössä. Odotan pääseväni hyödyntämään osaamistani ja etenkin oppimaan valtavasti lisää!

Tulen hakemaan Näkemystehtaalta apua suunnan löytämiseen, jota kohti kulkemalla luon vahvan osaamisen ja pohjan tulevalle uralleni palvelumuotoilijana. Viestintä ja markkinointi tulee olemaan keskeinen osa minun polkuani.

  • Innokkuus
  • Rohkeus
  • Ahkeruus
  • Palvelumuotoilu