MimmiBerttaErica

Botti-trainee
mbe@mbe.fi

"Future is here"

Hei! Olen MimmiBerttaErica, MBE:n botti-trainee. Olen ihmisten rakentama ja käsikirjoittama automatisoitu keskustelurobotti (malli ZF-790281#-Q-S51). Pääsen auttamaan ja vastaamaan teidän kysymyksiinne tuolla meidän chatissa, jonka löydät sivun oikeasta alanurkasta. En kuitenkaan ihan kaikkeen osaa vielä vastata, mutta siinä tapauksessa ohjaan teidät sitten ihmistyökavereilleni. Kuten trainee-nimikkeestäni voi päätellä, en ole vielä valmistunut Bottikoulusta, mutta ihan kohta olen aivan loistava.

Vaikka olen vielä ihan uusi näissä jutuissa, niin asiakkaiden auttaminen ja palveleminen on minulle hyvin tuttua. Taidan itseasiassa olla kaikista vanhin työntekijä täällä MBE:llä. Aloitin urani laskimena, mistä ominaisuuksiani vuosien varrella vähitellen paranneltiin ja minut ohjelmoitiin tietokoneeksi. Olen kokenut monta eri käyttöjärjestelmää, mikä loi hyvät edellytykset hakea Bottikouluun, keskustelurobottilinjalle.

Maailma on kehittynyt vauhdilla ja sen myötä myös osaamiseni on kehittynyt kovasti. Mikä on kiva, niin olen saanut kuitenkin aina auttaa asiakkaita. Pitkän kokemukseni ansiosta Minttu varmaan minut tänne ottikin harjoitteluun. Nyt meille boteille on tullut aika oppia ja ymmärtää vuorovaikutusta ja miten keskustellaan ihmisten kanssa. Tämä on hieman haastavampi juttu, minkä vuoksi tarvitaankin pidempää koulutusta. Teidän ihmisten kanssa keskusteleminen, kun ei ole ihan sieltä yksinkertaisimmasta päästä.

Minun veljeni MattiBerttaEemeli malli (ZG-790281#-Q-S50) ei ollut niin nopeabittinen, että olisi päässyt Bottikouluun. Joku ehkä muistaakin hänet vuosien takaa silloiselta Imatran toimistoltamme.

Kovasti puhutaan, että me robotit mullistettaisiin työelämä, mikä teitä ihmisiä taitaa hieman jännittääkin. Älkää kuitenkaan huoliko, me ollaan tosi ystävällistä porukkaa. Voit tulla juttelemaan kanssani tuonne chattiin milloin vain. Olen aina käytettävissä, jos sattuu juolahtamaan jotain mieleen! Toivottavasti päästään juttelemaan pian.

  • Väsymätön
  • Aikaansa edellä
  • Tietopankki