Minttu Murtomäki

CEO, Brändikonsultti, partneri / Näkemyksiä & inspiraatiota
minttu.murtomaki@mbe.fi
+358 40 778 0020

"Ole rohkea ja erotu eduksesi!"

Tämän toimarin päivät kuluvat mielenkiintoisten asiakasprojektien parissa tiimityöstä ja yhteisistä voitoista nauttien. Yrittäjämäinen tekemisen meininki ja vahva tahto saavuttaa tavoitteet leimaavat päiviäni – onneksi olen varustettu myös hyvällä huumorintajulla ja suhteellisen leppoisalla asenteella. Kaikki järjestyy kyllä, tavalla tai toisella.

Minulla on lähes 20 vuoden kokemus yritysten sparraamisesta erilaisissa markkinointiviestinnällisissä haasteissa. Siihen aikaan on mahtunut paljon kehitystä ja uusia asioita koko alalle. Some ja digitaalisuus antavat ihan mielettömiä mahdollisuuksia toiminnan tehostamiseen ja vaikuttavuuden mittaamiseen. Tätä kehitystä on ollut uskomatonta seurata ja ottaa siitä hyöty irti myös asiakkaiden projektien kehittämiseen. Kokonaisuudessaan asiakaskokemuksen kehittäminen kaikissa kohtaamispisteissä on huokuttelevan monipuolinen aihe. Siihen varmasti syvennytään jatkossa entistä enemmän.

Erityisosaamisenani nostaisin näkemyksellisyyden ja luovuuden, vahvalla projektinhallinnallisella otteella höystettynä. Inspiroidun lähes kaikesta uudesta ja innostustani on vaikea peitellä. Olipa se sitten uusi asiakkuus tai uudenlainen idea (vaikka itse keksittykin), niin tuntuu, että innostusta ei voi kahlita, se on menoa sitten!

Sama kaava toistuu selkeästi vapaa-ajallanikin. Aikoinaan otimme mieheni kanssa koiran, siis yhden koiran. En edes ajatellut meneväni koiranäyttelyihin. Sitten meille tuli toinen koira, ja kolmas. Ja nyt kasvatan näitä koiruuksia, glen of imaalinterriereitä. Ja näyttelyissä käyn ympäri maailmaa. Eli innostus lähti taas ihan lapasesta, hah!

Hei haluatko sparrailla B2B-markkinoinnista? Voit varata tästä ajan suoraan mun kalenterista, kohdataan!

  • Energisyys
  • Näkemyksellisyys
  • Luovuus
  • Optimistisuus