Senni Kunnas

Sisältöstrategi
senni.kunnas@mbe.fi
+358 445 780 021

"Innostu, suunnittele, toteuta"

Moikka, olen Senni! Työskentelen MBE:llä sisältöstrategina, joka nimikkeenä saa aikaan lähinnä pelkkiä tyhjiä katseita, niin mitä minä oikein työkseni teen?

Noh, eniten vietän aikaa sisällöntuotannon parissa näppäimistö sauhuten. On se sitten somekanavat, verkkosivut, uutiskirje tai vaikkapa asiakaslehti, minne sisältöä tarvitaan, niin meikä nappaa siitä kopin. Ja usein miten nämä työt pohjautuvat jo aikaisemmin asiakkaalle tekemääni markkinointi- ja viestintäsuunnitelmaan, jonka mukaan toimenpiteitä toteutetaan.

Lisäksi voin olla mukana myös luomassa brändistrategiaa, jolla määritetään kuka ja millainen se asiakasyritys oikein on tai haluaa olla, tai sitten ideoimassa uutta konseptia, slogania tai innostavia markkinoinnin toteutuksia. Lisäksi saan olla paljon meidän asiakkaiden kanssa tekemisissä suunnittelemassa ja viemässä projekteja eteenpäin. Ja nämä ovatkin oikeastaan ne helpoiten määritettävät kokonaisuudet työnkuvassani, koska sitä ei ikinä tiedä satavarmaksi, mitä päivä tuo tullessaan. Kerran nimittäin löysin itseni kuvausheijastin kädessä biolaitoksen katolta. True story. Mutta monipuolisuus tässä hommassa onkin kyllä parasta!

Valmistuin viisi vuotta sitten kauppatieteiden maisteriksi ja sen jälkeen olen kerryttänyt kokemusta sekä B2B- että kuluttajamarkkinoinnin parissa. Ja vähän huomaamatta ympyrä on sulkeutunut, kun 2011 Lahesta lähin ja nyt täällä taas ollaan. Koen, että taustani ansiosta minun on helppo samaistua asiakkaan ajatuksiin ja tapoihin toimia, koska olen itsekin istunut siellä pöydän toisella puolella.

Tyyppinä olen aika iloinen, helposti innostuva ja sellainen melko suunnitelmallinen. Koira(npennu)t ovat ehkä parasta maailmassa. Tykkään pelata lautapelejä ja lähes kaikkea mihin kuuluu pallo. Viimeisimpänä aluevaltauksena tennis, joka on ihan mielettömän kivaa! Tosin täytyy varoittaa, että häviäminen ei ole mun vahvuuksia. Voisin myös elää karkilla, mutta onneksi pelkään hammaslääkäriä kuollakseni, mikä vähän rajoittaa ajatuksen toteuttamista. Ja täytyy myöntää, että olen melko intohimoinen superlatiivien käyttäjä. Moni asia nyt vaan sattuu olemaan ihan parasta.

  • Sisällöntuotanto ja -suunnittelu
  • Markkinointisuunnitelmat
  • Brändistrategiat
  • Projektinhallinta