Toni Puukari

Digital Marketing, junior
toni.puukari@mbe.fi
+358 44 491 5753

"Uteliaisuudella pääsee pitkälle elämässä"

Markkinointi kehittyy jatkuvasti, joten uusimman tiedon aallonharjalla pysyminen vaatii erityistä paneutumista. Onneksi minut on varustettu isolla annoksella uteliaisuutta ja tiedonjanoa. Uteliaasta luonteesta on apua, kun paneudun erilaisiin ongelmiin ja etsin toimivinta ratkaisua. Erityisosaamistani on mainonnan kohdentaminen digikanavissa. Oikein kohdennettu mainonta on tehokasta ja tulokset ovat mitattavissa erittäin tarkasti. Tämä onkin se suola, joka minut lopulta digimarkkinointiin koukutti.

Työpäivieni aikana työnnän lusikkani moneen soppaan uutiskirjeistä nettisivupäivityksiin ja somemainonnasta erilaisiin kampanjakokonaisuuksiin. Pyrin kaikessa tekemisessä olemaan mahdollisimman käytännönläheinen. Tahdon hoitaa asiat tehokkaasti, mutta yksinkertaisesti, pitäen asiakkaan tavoitteet kirkkaana mielessä.

Kilpailin kansallisella tasolla painissa lähes 20 vuotta, josta mukaan on tarttunut kukkakaalikorvan lisäksi tavoitteellisuus ja työtä pelkäämätön asenne. Vapaa-aikani vietän monipuolisen liikunnan, elokuvien ja ruuanlaiton parissa.

  • Utelias
  • Tavoitteellinen
  • Käytännönläheinen