Avainsana: arvostusHenkilöbrändit luovat yrityksen

Kirjoittaja: minttu, 14.01.2015
Avainsanat: arvostus asenne henkilöbrändi Ihmiset innostus Intohimo viestintä
Kategoriat: Yleinen

MBE:tä ei olisi ilman ihmisiä. Ja ei varmasti sinunkaan yritystäsi. Yrityksen persoonallisuus muodostuu siellä työskentelevien ihmisten asenteesta, toimintatavoista, fiiliksestä ja osaamisesta. Ja se persoonallisuus on juuri se, jonka asiakkaat tapaavat ja josta muodostuu mielikuva myös yrityksestä. Tunne ja järki – … Jatka lukemista "Henkilöbrändit luovat yrityksen"


Niin se metsä vastaa kuin sinne huudetaan – vai vastaako?

Kirjoittaja: noora, 25.11.2014
Avainsanat: arvostus sähköposti viestintä Yhteistyö
Kategoriat: Yleinen

Tuotantosuunnittelijana toimin linkkinä asiakkaan ja tuotannon välillä. Sähköposteja tulee päivän aikana kirjoitettua monia, kun selvittelen miten mikäkin asia halutaan tehdä, varmistan varauksia ja aikatauluja, vastaan kysymyksiin ja lähetän aineistoja asiakkaalle tarkastettavaksi, valmiita aineistoja painotaloihin… Lista on loputon. Asiakastyön lisäksi on … Jatka lukemista "Niin se metsä vastaa kuin sinne huudetaan – vai vastaako?"


Vännin perintöä kunnioittaen

Kirjoittaja: memmu, 20.11.2014
Avainsanat: arvostus asenne Ihmiset innostus näkemys Nöyryys Tavoitteellisuus Yhteistyö
Kategoriat: Yleinen

Tässä hektisessä maailmanmenossa on hyvä välillä pysähtyä, katsoa hetkeksi taaksepäin ja miettiä, mistä kaikki on saanut alkunsa. Toivon vilpittömästi, että MBE on tänä päivänä kunniaksi ja ylpeyden aiheeksi myös toimistomme perustajalle, edesmenneelle Vänni Saariolle, joka oli hauska ja luova ihminen … Jatka lukemista "Vännin perintöä kunnioittaen"


Älä hyväksy nyökytteleviä päitä

Kirjoittaja: minttu, 22.10.2014
Avainsanat: arvostus bisnes briiffi näkemys Tavoitteellisuus
Kategoriat: Yleinen

Tiedätkö  mitä tarvitset? Hienoa! Kun mainostoimisto saa hyvän briiffiin, niin työn tekeminen helpottuu kummasti. Saat esitteen jos sitä pyydät. Mutta kysytäänkö sinulta miksi tarvitset esitteen ja kenelle se on kohdennettu? Mikä on tavoitteesi? Jos osaat vastata näihin, niin entistä parempi. Saatan … Jatka lukemista "Älä hyväksy nyökytteleviä päitä"