Avainsana: henkilöbrändi

social selling - mbe

Social Selling – miten LinkedInissä myydään?

Kirjoittaja: Virpi, 25.10.2016
Avainsanat: henkilöbrändi Ihmiset myynti Social Selling some
Kategoriat: Yleinen

LinkedInissä on meneillään Week of Learning, jonka aikana on tarjolla on ilmaisia webinaareja 30.10. saakka. Yksi niistä käsitteli social sellingia, joka on myynti- ja markkinointiväen tämän hetken lempikäsite. Sitä on käytetty markkinointiväen keskuudessa vuodesta 2013 lähtien. Osallistuin webinaariin, joka käsitteli … Jatka lukemista "Social Selling – miten LinkedInissä myydään?"


Bisnes nousuun

Millaista viestiä sinun henkilöstösi kertoo maailmalle?

Kirjoittaja: marika, 05.01.2016
Avainsanat: henkilöbrändi henkilöstölähettilyys htoh viestintä viestinä
Kategoriat: Yleinen

Mielestäni yksi parhaista markkinoinnin trendeistä on viime vuonna framille nostettu henkilöstölähettilyys (joka on muuten sellainen sanahirviö, ettei sen ääneen sanomista välttelee viimeiseen asti). Henkilöstölähettilyys on toimintamallina nerokas. Olen moneen otteeseen tämän vuoden aikana keskustellut eri alojen toimijoiden kanssa siitä, miten … Jatka lukemista "Millaista viestiä sinun henkilöstösi kertoo maailmalle?"


Henkilöbrändit luovat yrityksen

Kirjoittaja: minttu, 14.01.2015
Avainsanat: arvostus asenne henkilöbrändi Ihmiset innostus Intohimo viestintä
Kategoriat: Yleinen

MBE:tä ei olisi ilman ihmisiä. Ja ei varmasti sinunkaan yritystäsi. Yrityksen persoonallisuus muodostuu siellä työskentelevien ihmisten asenteesta, toimintatavoista, fiiliksestä ja osaamisesta. Ja se persoonallisuus on juuri se, jonka asiakkaat tapaavat ja josta muodostuu mielikuva myös yrityksestä. Tunne ja järki – … Jatka lukemista "Henkilöbrändit luovat yrityksen"