Avainsana: Yhteistyö

MBECOWORK – YHDESSÄ ENEMMÄN JA PAREMMIN

Kirjoittaja: Pekka Hamberg, 24.03.2016
Avainsanat: asenne bisnes Ihmiset innostus interaktiivinen Intohimo Kommunikointi Markkinointiviestintä menestys näkemys palvelu palvelumuotoilu Sisältömarkkinointi viestintä Yhteistyö
Kategoriat: Yleinen

MBE on kehittämässä ideaa luovien työntekijöiden yhteisestä vuorovaikutteisesta työtilasta eli coworking-tilasta. MBECOWORK olisi luovien tekijöiden ja yritysten uusi coworking-tila Vesijärvenkadulla, Kauppakeskus Sykkeen sisäpihalla vanhassa Rauten konepajassa.   MIKSI MBECOWORK? MBECOWORK tarjoaa luovien tekijöiden yhteisön, jossa ideointi, luova työ ja digitaalinen … Jatka lukemista "MBECOWORK – YHDESSÄ ENEMMÄN JA PAREMMIN"


MBE:N IHMISET, KETÄ ME OIKEIN OLEMME?

Kirjoittaja: Pekka Hamberg, 28.01.2016
Avainsanat: Brändi Ihmiset innostus Intohimo menestys viestintä Yhteistyö
Kategoriat: Yleinen

Olet ehkä saattanut meidät kaikki MBE:ssä tavatakin, mutta tässä lyhyt kuvaus henkilökunnastamme eli meistä.   MARIKA KAKKO CEO / Uudet asiakkuudet / Viestintä Tunnetko ketään positiivisempaa ihmistä kuin meidän Marika? Hymyilevä, ymmärtäväinen ja asiantunteva lähestyminen ihmisiin ja asioihin tekee Marikasta … Jatka lukemista "MBE:N IHMISET, KETÄ ME OIKEIN OLEMME?"


MITÄ MARKKINOIJAN TULISI TEHDÄ VUONNA 2016?

Kirjoittaja: Pekka Hamberg, 13.01.2016
Avainsanat: bisnes Brändi johtaminen Kommunikointi Markkinointiviestintä menestys näkemys Sisältömarkkinointi Tavoitteellisuus viestintä Yhteistyö
Kategoriat: Yleinen

Maailma muuttuu yhä monimutkaisemmaksi viestinnän ja medioiden lisääntyessä kiihtyvällä tempolla. Tässä MBE:n malli vuodelle 2016 markkinoinnin tehostamiseksi. Perustetaan asiakkaidemme kanssa yhteinen markkinointitiimi, joka kokoontuu säännöllisesti esim. kerran kahdessa viikossa tai vaikkapa joka kuukausi. Markkinointitiimi koostuu asiakkaan brändistä, myynnistä ja markkinoinnista, … Jatka lukemista "MITÄ MARKKINOIJAN TULISI TEHDÄ VUONNA 2016?"Yhdessä tekemisen malli

Kirjoittaja: marika, 05.09.2015
Avainsanat: asenne bisnes Ihmiset sharing Yhteistyö
Kategoriat: Yleinen

Moni meistä on varmasti tällä viikolla katsonut uutisia ja ajatellut, että viestit ovat toinen toistaan masentavampia, suorastaan ahdistavia. Talouden ennusteet, heikot kasvuluvut, irtisanomisuutiset ja kaiken päälle hirvittävä, epäinhimillinen pakolaiskriisi. Asioita, jotka koskettavat meitä kaikkia ja tuntuvat välillä ylitsepääsemättömiltä haasteilta. Kaikesta … Jatka lukemista "Yhdessä tekemisen malli"


Niin se metsä vastaa kuin sinne huudetaan – vai vastaako?

Kirjoittaja: noora, 25.11.2014
Avainsanat: arvostus sähköposti viestintä Yhteistyö
Kategoriat: Yleinen

Tuotantosuunnittelijana toimin linkkinä asiakkaan ja tuotannon välillä. Sähköposteja tulee päivän aikana kirjoitettua monia, kun selvittelen miten mikäkin asia halutaan tehdä, varmistan varauksia ja aikatauluja, vastaan kysymyksiin ja lähetän aineistoja asiakkaalle tarkastettavaksi, valmiita aineistoja painotaloihin… Lista on loputon. Asiakastyön lisäksi on … Jatka lukemista "Niin se metsä vastaa kuin sinne huudetaan – vai vastaako?"


Vännin perintöä kunnioittaen

Kirjoittaja: memmu, 20.11.2014
Avainsanat: arvostus asenne Ihmiset innostus näkemys Nöyryys Tavoitteellisuus Yhteistyö
Kategoriat: Yleinen

Tässä hektisessä maailmanmenossa on hyvä välillä pysähtyä, katsoa hetkeksi taaksepäin ja miettiä, mistä kaikki on saanut alkunsa. Toivon vilpittömästi, että MBE on tänä päivänä kunniaksi ja ylpeyden aiheeksi myös toimistomme perustajalle, edesmenneelle Vänni Saariolle, joka oli hauska ja luova ihminen … Jatka lukemista "Vännin perintöä kunnioittaen"


Pärinää bisnekseen

Kirjoittaja: Timo Kiviluoma, 17.11.2014
Avainsanat: bisnes innostus Intohimo johtaminen Markkinointiviestintä Yhteistyö
Kategoriat: Yleinen

MBE:n ja JM-Tieto Oy:n yhteisessä aamiaistilaisuudessa viime perjantaina Suomen Moottoripyörämuseolla Lahdessa ruodittiin digitaalisuuden luomia mahdollisuuksia erityisesti teollisille yrityksille. Inspiroivassa ympäristössä kuultiin kolme puheenvuoroa. Riikka Lemminki JM-Tieto Oy:stä kysyi paikallaolijoilta, onko digitaalisuus jo osa yritysten liiketoimintastrategiaa ja tarjosi käytännöllisiä neuvoja e-strategian … Jatka lukemista "Pärinää bisnekseen"


Yhteistyössä on voimaa

Kirjoittaja: marika, 05.11.2014
Avainsanat: Lahti Region Mainostorstai Markkinointiviestintä Seminaari Yhteistyö
Kategoriat: Yleinen

Huomenna torstaina vietetään Sibeliustalolla järjestyksessään 9. Lahden Mainostorstaita. Tapahtuma on kasvanut ja kehittynyt vuosien varrella merkittävimmäksi lahtelaiseksi markkinointiviestinnän seminaariksi, johon tulee osallistujia myös muualta. Maksuttomaan seminaariin on ilmoittautunut yli 550 ihmistä. Mainostorstai on oivallinen esimerkki lahtelaisesta alueellisesta yhteistyöstä, jonka tuloksena … Jatka lukemista "Yhteistyössä on voimaa"