Näkemystehdas MBE sai uuden visuaalisen ilmeen

Julkaistu: 09.03.2018
Kirjoittaja: Minn Tausta

Uuden kiteytyksemme lisäksi brändiuudistukseen kuului keskeisesti myös uuden visuaalisen ilmeen luominen. Lähtökohtana uudelle ilmeelle oli halumme tuoda yhä enemmän näkyväksi, kuka on Näkemystehdas MBE.

Toimintapojamme kuvastava ilme

Näkemys, nopeus, rohkeus ja hymy toimivat pohjana uudelle väri- ja kuvamaailmalle, logolle, nettisivulle sekä tilasuunnittelulle. Uudistimme siis aivan kaiken. 

MBE:n tiimi loi yhdessä pohjan uudelle ilmeelle ja kehitimme siitä meidän näköisen: värikkään, iloisen ja luovan. Ilme tulee esittäytymään kokonaisuudessaan konkreettisessa muodossa uusilla nettisivuillamme, jonka rakenne uusittiin täysin. Nettisivujen käyttökokemuksesta tehtiin kokonaisvaltainen, mikä palvelee käyttäjää ja luo kokonaisvaltaisen kuvan MBE:stä strategisena ja näkemyksellisenä toimistona.

Rohkeus erottua

Visuaalinen identiteetti kuvastaa yrityksen arvoja ja persoonaa. Uudessa logossa yhdistyvät näkemys ja luova ongelmaratkaisu. Musteella maalattu vapaa linja yhdistyy graafiseen linjaan, mikä luo erinomaisen yhdistelmän MBE:n näkemykselliselle ja suunnitelmalliselle pohjalle.

Olemme nostaneet tärkeät asiat jalustalle. Kirkkaat ja voimakkaat värit, suuret kuvat sekä mutkittelevat ja suorat linjat nostavat esille ne tärkeät viestit, joista vastaanottaja löytää tarvitsemansa tiedon. Suuremmat ja vahvemmat kuvat kertovat uudessa ilmeessämme yhä enemmän. Kuvat ovat myös keskeisessä osassa, kun esittelemme referenssejä sivuillamme.

Uudella ilmeellä MBE tuo visuaalisen viestinsä esille omalla tavallaan. Pian julkaistavilla nettisivuilla tämä kaikki konkretisoituu.

Terkuin,

Minn