Tuleva sisällöntuotannon ammattilainen – hae meille harjoitteluun!

Julkaistu: 24.10.2017
Kirjoittaja: Katja Keinänen

Moi! Mä olen Katja, Näkemystehdas MBE:n luova sisällöntuottaja. Me MBE:llä etsitään sisällöntuotannon harjoittelijaa vahvistamaan näkemyksellistä tiimiämme – eli aisaparia mulle. Tämä tehtävä voisi sopia sulle kuin nenä päähän, jos haluat kehittyä markkinointiviestinnän ammattilaiseksi ja päästä kerryttämään kokemusta mielenkiintoisien asiakasprojektien parissa.

Vastaan MBE:llä sisällöntuotannosta, mutta työtehtäviini kuuluu myös paljon muuta. Sisällöntuotannon lisäksi mun viikot saattaa kulua myös brändin kiteytysten, markkinointisuunnitelmien tai nettisivurakenteiden parissa. Eli meillä pääsee tosissaan laajentamaan omaa osaamistaan, jos vaan paloa löytyy! Kiinnostaisiko hypätä mukaan tiimiin? Tässä hieman lisäinfoa meistä ja työtehtävästä.

Keitä me olemme?

Näkemystehdas MBE on markkinoinnin ja brändäyksen asiantuntijaorganisaatio ja meidän tehtävä on auttaa asiakkaitamme menestymään kasvattamalla brändin arvoa ja tunnettuutta. Tarjoamme ratkaisuja, joiden rakennuspalikoita on muun muassa sisällöntuotanto, brändi- ja somestrategiat, visuaaliset ilmeet ja graafinen suunnittelu, markkinointikonseptit ja mainonnan räätälöidyt ratkaisut, videomarkkinointi ja viestintäsuunnitelmat. Asiantuntijoidemme lisäksi harjoittelijat on tärkeä osa meidän tiimiä, sillä MBE haluaa tarjota tulevaisuuden timanttisille ammattilaisille mahdollisuuden kerryttää arvokasta kokemusta mainostoimiston arjesta ja monipuolisista asiakasprojekteista.

Mitä harjoittelu pitää sisällään?

Harjoittelijana pääset auttamaan meitä monikanavaisessa sisällöntuotannossa – niin B2B- kuin B2C-puolella. Tämä voi pitää sisällään esimerkiksi some-markkinointia, uutiskirjeiden ja blogien kirjoittamista, printtimainosten työstöä tai nettisivusisältöjen viilausta. Työtehtäviä tässä mainostoimistossa tosin löytyy laidasta laitaan, joten pääset kehittymään myös muilla sinua kiinnostavilla osa-alueilla ja voit olla varma, että harjoittelun päätteeksi olet myös projektinhallinnan mestari.

Mitä toivomme sinulta?

Voit olla joko AMK- tai yliopistotaustainen markkinoinnin tai viestinnän opiskelija. Aikaisempi kokemus sisällöntuotannosta on eduksi, mutta myös muunlainen kokemus kirjoittamisesta ja sisällöntuotannosta auttaa työtehtävissä. Ajoittain hyvin nopeatahtisessakin mainostoimiston arjessa seuraavat ominaisuudet ovat lisäksi hyödyllisiä:

  • kyky hahmottaa kokonaisuuksia ja sisäistää asioita nopeasti
  • organisointitaito
  • tiimihenki
  • vastuullinen työote

Erityisesti toivomme kuitenkin, että sulta löytyy rutkasti mielenkiintoa kehittyä sisällöntuotannon ammattilaiseksi ja ehkä jo nyt luovuutta ideoida sisältöjä, jotka koskettavat. Lisäksi uudenlaiset ja raikkaat näkemykset nykyajan markkinoinnista otetaan meillä avosylin vastaan. Vastavuoroisesti lupaamme intohimoiset työkaverit, tekemisen meininkiä, haasteellisia projekteja ja yhdessä onnistumisia!

Harjoittelun pituus on mielellään vähintään 3–4 kuukautta, jotta pääset oikeasti tositoimiin. Olemme myös tarvittaessa joustavia työaikojen suhteen. Lähetä meille CV:si, mahdolliset työnäytteet ja lyhyt esittely itsestäsi haluamassasi formaatissa sähköpostitse osoitteeseen if.eb1524151777m@ika1524151777motru1524151777m.utt1524151777nim1524151777. Persoonallinen hakemus on plussaa! Lisätietoja voit myös kysellä Mintulta joko meilitse tai soittamalla p. 0407780020.

Niin, ja harjoittelu voi alkaa vaikka heti – mun vieressä on työpiste sopivasti vapaana. Toivottavasti me kuullaan susta pian!

 

Terkuin,

Katja

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *