Rakenna juuresi Hennaan

Case: Henna, Orimattila


Uusi Henna on ekologinen asuinalue oikoradan varrella, mihin haluttiin houkutella enemmän lapsiperheitä sekä muita asukkaita: hyvät kulkuyhteydet, Etelä-Suomen keskukset lähellä ja rauhallinen, luonnonläheinen sijainti. Toimeksiantonamme oli junamainos ja lähestymistavaksi toivottiin jotain selkeää, lämmintä, uudenaikaista ja innostavaa.

Henna junan sisämainokset

Henna herättää huomion

Tarjotuista vaihtoehdoista ylitse muiden, ja lopullinen valinta oli ”Rakenna juuresi Hennaan. Tulevaisuuden puutarhakaupungin tontit ovat nyt myynnissä.” Tässä mainoksessa kaukaa näkyi selkeästi nimi ”Henna”, joka yhdessä talojen kanssa luo mielikuvan asuinalueesta.

Pidempi teksti näkyi myös laiturialueella odottaville ja on selkeä kehotus tutustua Hennan tontteihin. Luonnonläheisyys ja yhteisöllisyys ilmenivät kuvituksessa, jossa käytettiin persoonallisia ja sympaattisia taloja. Talot herättävät huomion suurina pintoina liikkeessä sekä asemalla.

Henna junan ulkopuolen mainos Henna maantiemainos

Matkustajat osaksi mainosta

Matkustajat saivat myös mainoksesta kokonaisvaltaisen kokemuksen, sillä istuessaan junaan, heistä tuli osa mainosta ja asemalla seisovat pystyivät näkemään ihmisiä talojen ikkunoista. Mainoksella oli mahdollisuus luoda interaktio matkustajien kanssa. Talo loi kehykset lähtevälle matkaajalle, kenestä oli mahdollisuus ottaa kuva ennen lähtöä. Kiinnostavina lisäelementteinä taloissa olivat teiden nimet, jotka tekevät konkreettisen vaikutuksen ja kertoivat osaltaan Hennan tarinaa puutarhakaupunkina.

Junamainos oli paikoillaan puolen vuoden ajan. Junan ulkopuolen teippauksen sanoman tueksi teimme myös junan sisämainokset, jotka vaihtuivat kahden kuukauden välein. Junan sisämainoksista haluttiin tarinallisia, eräänlaisia tulevaisuuden asukastarinoita erilaisten Hennan asukkaiden suusta. Tarinoissamme juurensa Hennaan olivat rakentaneet niin junamatkoista nauttiva Helsinkiin pendelöivä hennalainen, Hennasta kodin löytänyt lapsiperhe kuin paluumuuton maaseudun rauhaan tehnyt eläkeläinenkin.

Onnistuneen junamainoksen lisäksi teimme asiakkaalle myös display-mainoksen Oikotielle ja kaksi näyttävää maantiemainosta. Yksi maantiemainoksista sijoitettiin moottoritien varteen ja toinen Hennan juna-asemalle.

MBE:llä osattiin kiteyttää meidän tarpeet ja ajatuksenvirta toimiviksi konsepteiksi, joista oli helppoa valita viimeisteltävä linja. Prosessi oli sujuva ja aikataulut pitivät.

Kristian Keinänen, hankepäällikkö

Henna bannerimainos

Samankaltaisia caseja:

Uuden palvelun lanseeraus

Case: Luotain

Markkinoinnin kumppanuutta muuttuvin tarpein

Case: Hämeen Kuljetuspiste Oy

Brändi kirkkaaksi ja markkinointi suunnitelmalliseksi sekä tavoitteelliseksi

Case: Respect Project

Tehostartti tavoitteellisen markkinoinnin vauhdittajana

Case: Pääkkönen

Ota yhteyttä Kysy chatissa