Markkinoinnin kumppanuutta muuttuvin tarpein

Case: Hämeen Kuljetuspiste Oy


Hämeen Kuljetuspiste palvelee Päijät-Hämeen alueen yksityis- ja yritysasiakkaita, sekä muita yhteisöjä jätehuollon, kierrätyksen ja ympäristöhuollon aloilla. Yhteistyömme Kuljetuspisteen kanssa on alkanut vuosia sitten ja on jatkunut sen jälkeen monipuolisin ja muuttuvin toimeksiannoin. Kumppanuutemme toimii erinomaisena osoituksena siitä, että tarpeet muuttuvat, ja onnistumiset yhdessä asiassa antavat rohkeutta kokeilla toista.

Hämeen kuljetuspiste jäteauto

Kalustoteippauksella yhteistyön alkuun

Yhteistyö Hämeen Kuljetuspisteen kanssa alkoi vuonna 2015, kun suunnittelimme yrityksen kalustoon uutta ilmettä kalustoteippausten muodossa. Molemmin puolin antoisa yhteistyö sai hyvät alkutahdit, kun suunnittelimme yrityksen työvälineille uuden, raikkaan ulkoasun ja toimijan paikallisuutta korostavan sanoman.

 

Hämeen Kuljetuspiste verkkosivut

Verkkosivu-uudistus ja päivityksiä

Vuonna 2016 olimme koordinoimassa Kuljetuspisteen verkkosivu-uudistuksen tuotantoa. Sivut tehtiin WordPress-alustalle. Meidän vastuullamme kehitysprojektissa olivat sivuston visuaalinen ilme ja toiminnallisuudet. Myöhemmin olemme olleet jatkokehittämässä sivustua sekä visuaalisuuden, sisältöjen että käytettävyyden näkökulmasta. Viimeisimpänä päivityksenä mainittakoon referenssien lisääminen verkkosivuille ilmentämään Hämeen Kuljetuspisteen osaamista eri toimialoihin ja tarpeisiin.

Asiakaskokemukset markkinointia tukemaan

Syksyllä 2020 nostimme Kuljetuspisteen markkinoinnin tueksi referenssitarinat. Huolehdimme tarinoiden haastatteluista ja sisällöntuotannosta, sekä kuvasimme tarinoihin tarvittavan kuvamateriaalin.
Verkkosivuille tämä vaati ulkoasun päivittämistä, joten suunnittelimme nostotyylin etusivulle, referenssien koontisivun sekä referensseille oman alasivutyylin. Samalla sivuston navigaatio päivitettiin nykyaikaa vastaavalle tasolle.

Suorapostituskampanjan flyer

Tehokasta suoramarkkinointia

Olemme toteuttaneet Hämeen Kuljetuspisteelle myös suoramarkkinointia. Suunnittelimme yritykselle jäteauton muotoon leikatun flyerin, jota jaettiin potentiaalisten asiakkaiden postilaatikoihin. Kampanja sai erinomaisen vastaanoton ja se tuotti myös tuloksia tarjouspyyntöjen muodossa. Vuonna 2020 suunnittelimme autoteippaukset uusille kaasulla kulkeville jäteautoille.

 

Hämeen Kuljetuspiste jätteenkuljetus

Oma kuvapankki markkinointiin ja viestintään

Järjestimme Hämeen Kuljetuspisteelle kesällä 2020 myös mainoskuvaukset, joiden tuloksena saatiin yrityksen käyttöön laajamittainen kuvapankki hyödynnettäväksi markkinoinnissa ja viestinnässä. Tämän lisäksi olemme kuvanneet myös referenssikohteita.

Tarjoamme edelleen näkemyksiämme ja osaamistamme Hämeen Kuljetuspisteen markkinoinnin tueksi, ja kumppanuutemme jatkuu monipuolisten markkinoinnin toimenpiteiden tiimoilta.

Yhteistyö MBE:n kanssa on ollut sujuvaa ja hedelmällistä. Oma yhteyshenkilö on ollut saatavilla aina tarvittaessa ja asiointi hänen kauttaan on ollut mutkatonta. Yhteisymmärryksen löytyminen onkin tärkeää, jotta ajatuksista ja visioista saadaan luotua onnistuneita lopputuloksia.

Reijo Puranen, toimitusjohtaja, Hämeen Kuljetuspiste Oy

Lue lisää Markkinointistrategiasta

Samankaltaisia caseja:

Verkkosivu-uudistus loi pohjan jatkuvalle yhteistyölle

Case: Taloasema

Asiantuntijuus esiin määrätietoisella yhteistyöllä

Case: Lahti Precision

Luottamuksen rakentamista suunnitelmallisella markkinoinnilla

Case: Sewatek

Inspiraatiota öljyhampusta

Case: FoodFarm

Ota yhteyttä