Verkostot vesille - näkyvyyttä julkaisulla

Case: Meriklusterijulkaisu, Lahden Seudun Kehitys LADEC


Meriteollisuus on vahvassa kasvussa oleva globaali toimiala, joka tarjoaa isoja liiketoimintamahdollisuuksia erilaisille yrityksille. Meriteollisuus pitää sisällään erilaisten alusten rakentamista (risteilijät, autolautat, erikois- ja monitoimialukset) ja offshoren (öljynporauslautat, merituulen hyödyntäminen- ja aaltovoimaan liittyvät ratkaisut).

Lahden seudun Meriklusterin tavoitteena on vahvistaa ja kehittää alueen yritysten välistä yhteistyötä ja madaltaa yritysten kynnystä hakeutua yhä lähemmäs meriteollisuuden toimintaverkostoa. Meriklusterin tavoitteena on myös edistää yritysten näkyvyyttä meriteollisuuden verkostoissa.

Yritysten näkyvyyden tueksi teimme Lahden seudun Meriklusterin esitteen, joka kokoaa Meriklusterin yritysten palvelut, osaamisen ja referenssit mm. telakoille, kokonaistoimittajille, suunnittelutoimistoille, laite- ja järjestelmätoimittajille.

Noin 30 yrityksen haastattelut tehtiin puhelin- ja sähköpostihaastatteluina kunkin yrityksen toiveiden ja aikataulujen mukaisesti. Teimme lisäksi tekstien käännöstyön sekä esitteen taiton. Esite on tehty sekä nettijakeluun että painotuotteena.

Lue lisää sisällöntuotannosta

Samankaltaisia caseja:

Tehostartti tavoitteellisen markkinoinnin vauhdittajana

Case: Pääkkönen

Tähtäin kansainvälisessä kasvussa

Case: Meconet

Rakenna juuresi Hennaan

Case: Henna, Orimattila

Vahvasti kasvussa mukana

Case: Heinolan Sahakoneet

Ota yhteyttä Kysy chatissa