Verkostot vesille - näkyvyyttä julkaisulla

Case: Meriklusterijulkaisu, Lahden Seudun Kehitys LADEC


Meriteollisuus on vahvassa kasvussa oleva globaali toimiala, joka tarjoaa isoja liiketoimintamahdollisuuksia erilaisille yrityksille. Meriteollisuus pitää sisällään erilaisten alusten rakentamista (risteilijät, autolautat, erikois- ja monitoimialukset) ja offshoren (öljynporauslautat, merituulen hyödyntäminen- ja aaltovoimaan liittyvät ratkaisut).

Lahden seudun Meriklusterin tavoitteena on vahvistaa ja kehittää alueen yritysten välistä yhteistyötä ja madaltaa yritysten kynnystä hakeutua yhä lähemmäs meriteollisuuden toimintaverkostoa. Meriklusterin tavoitteena on myös edistää yritysten näkyvyyttä meriteollisuuden verkostoissa.

Yritysten näkyvyyden tueksi teimme Lahden seudun Meriklusterin esitteen, joka kokoaa Meriklusterin yritysten palvelut, osaamisen ja referenssit mm. telakoille, kokonaistoimittajille, suunnittelutoimistoille, laite- ja järjestelmätoimittajille.

Noin 30 yrityksen haastattelut tehtiin puhelin- ja sähköpostihaastatteluina kunkin yrityksen toiveiden ja aikataulujen mukaisesti. Teimme lisäksi tekstien käännöstyön sekä esitteen taiton. Esite on tehty sekä nettijakeluun että painotuotteena.

Lue lisää sisällöntuotannosta

Samankaltaisia caseja:

Brändi välittyy jokaisessa kohtaamisessa

Case: Uotilan Leipomo

Brändi kirkkaaksi ja markkinointi suunnitelmalliseksi sekä tavoitteelliseksi

Case: Respect Project

Aitoutta ja vahvempaa asiantuntija­otetta

Case: Tilamar Oy

Moderni, selkeä, looginen ja raikas uudistus

Case: Lahden vanhusten asuntosäätiö sr

Ota yhteyttä Kysy chatissa