Tähtäin kansainvälisessä kasvussa

Case: Meconet


Meconet on pohjoiseurooppalainen jousien, lanka-, meisto- ja syvävetotuotteiden valmistaja. Meconet suunnittelee ja valmistaa tarkkoja metallikomponentteja ja tekee vaativia kokoonpanoja asiakkaiden tarpeisiin. Meconetin valmistus tapahtuu kuudessa omaan osaamisalueeseen keskittyvässä tehtaassa. Kansainvälisesti palkitulla yrityksellä on toimipisteet Vantaalla, Äänekoskella, Pihtiputaalla, Tallinnassa, Tukholmassa ja Pietarissa.

Johtavat kotimaiset sekä kansainväliset yritykset ovat valinneet Meconetin yhteistyökumppanikseen. Meconetin asiakkaat toimivat monella alalla: sähkötuote-, tietoliikenne-, elektroniikka-, rakennus-, terveys- sekä kulkuvälineteollisuudessa. He käyttävät Meconetin tuotteita mm. pistorasioissa, kytkimissä, matkapuhelimissa, lukituslaitteissa, lääkeannostelijoissa, autoissa ja työkoneissa.

Meconetin kanssa olemme tehneet yhteistyötä jo vuodesta 2013. Teemme Meconetille kuukausisopimuksella sisältöjä eri kanavissa käytettäväksi. Olemme lisäksi tehneet esitteitä ja laajan valikoiman muita painomateriaaleja sekä suunnitelleet messuosastoja.

Verkkosivut tukevat tavoitteita

Tuoreeltaan olemme uudistaneet Meconetin verkkosivut, joille kaivattiin freesiä nykyaikaisuutta, myyvyyttä ja selkeyttä. Samalla toimme verkkosivuille Meconetin asiantuntijat keskiöön tuotteiden ja laitteiden sijaan. Uusi sivusto tukee myös rakenteellisesti markkinoinnin automaatiota ja ostoputken varrelle tuotettavia referenssitarinoita, asiantuntijablogeja ja oppaita, joilla liikennettä ajetaan sivuille. Tavoitteena sivustolla on kerätä liidejä myynnille, sen oikean mielikuvan luomisen lisäksi.

Uusi sivusto ja tuotettavat materiaalit tukevat yhdessä suunniteltua ydinviestiä ”Innovations are built together”. Yhteistyö onkin merkittävässä roolissa Meconetilla, se on onnistuneiden projektien ja asiakkuuksien ydin.

Meconet verkkosivu

Yhteistyön sujuvuus ja tuloksellisuus on meille Meconetissa tärkeää. Tähtäämme kansainväliseen kasvuun ja siellä menestyminen vaatii fokusointia ja ammattimaista lähestymistä. MBE on auttanut meitä mm. ydinviestin kiteyttämisessä, sisältöjen ja markkinointimateriaalin tuotannossa sekä yritysilmeen terävöittämisessä. MBE:n kanssa on miellyttävää työskennellä ja projektimme ovat edenneet aina oikein hyvin.

Markku Kuismin, asiakkuus ja myyntijohtaja

Lue lisää CORE:sta

Samankaltaisia caseja:

Verkkosivu-uudistus loi pohjan jatkuvalle yhteistyölle

Case: Taloasema

Asiantuntijuus esiin määrätietoisella yhteistyöllä

Case: Lahti Precision

Luottamuksen rakentamista suunnitelmallisella markkinoinnilla

Case: Sewatek

Inspiraatiota öljyhampusta

Case: FoodFarm

Ota yhteyttä