Uusi ilme uuden ajan Isku Centerille

Case: Isku Center


Iskulla on pitkä historia Lahdessa. Kuluvana vuonna 90 vuotta täyttävä perheyritys seisoo tukevasti lahtelaisilla juurillaan.

Mukkulankadulla sijaitsevasta Isku Centerissä löytyy edelleen Iskun pääkonttori ja tuotantotiloja, mutta näiden lisäksi merkittävää osaa kiinteistössä näyttelevät erilaiset uniikit vuokrattavat tilaratkaisut. Vuokralaisia Isku Centerissä on tällä hetkellä jo toistakymmentä, joista suurimpana vuokralaisena on Lahden ammattikorkeakoulu. Isku Centeristä onkin kasvanut kansainvälinen kohtaamiskeskus, joka on uudistettu energiaviisailla ratkaisuilla.

Isku Centerin vanha sivusto ei vastannut modernia tämän päivän toimitilaratkaisujen tarjoajaa ja myyntiä edistäviä toimintoja ei juurikaan oltu huomioitu. Uudet, isot toimijat tarvitsivat sivuilta merkittävän roolin ja aiempi sivusto ei tarjonnut tätä mahdollisuutta.

Isku Center sivut ennen

Sivuston suunnittelu lähti asiakkaan tarpeista:

  • Mikä on sivuston tavoite?
  • Mikä on pääkohderyhmä?
  • Mitä kaikkia toimintoja sivustolle halutaan?
  • Mikä on eri asioiden painotus?
  • Millainen on muunneltavuustarve jatkossa?
  • Ketkä kaikki sivustoa päivittävät?
  • Minkä tyyppisiä asioita haluatte nostaa esiin?
  • Millaisen vaikutelman haluatte antaa?

MBE suunnitteli sivurakenteen asiakkaan briefin ja toiveiden pohjalta. Kun sivustorakenne oli valmis, siihen suunniteltiin visuaalisesti asiakkaan tavoitteisiin sopiva ulkoasu: moderni, kiinnostava ja houkutteleva.

IskuCenter sivut nyt

”Suunnittelun lähtökohtana oli Isku Centerin yksinkertainen logo ja toivomus mustavalkoisesta värimaailmasta. Koska Isku Centerissä on useita toimijoita ja ilmeestä haluttiin moderni ja raikas, en tuonut sivuille muita värejä. Väriä ja ilmettä sivuille saadaan valokuvista, joille sivuilla on annettu paljon tilaa. Vahva ja selkeä typografia luo myös omalta osaltaan ilmettä sivuille ja antaa palveluille selkeät raamit. Lähtökohtana typogafiassa oli logon kirjasintyyppi Futura. Se on yli 90-vuotias ajaton klassikkofontti, joka on toiminut esikuvana tällä hetkellä trendikkäille geometrisille fonteille”, sivuston suunnittelija Essi kertoo.

Teknisesti sivusto rakennettiin mahdollisimman helposti muuntuvaksi ja ylläpidettäväksi, koska asiakas itse vastaa sivuston sisällöistä ja niiden päivittämisestä. Sivusto antaa myös mahdollisuudet rakenteen laajentamiselle ja erilaisille uusille nostoille ja sisällöille. Mobiilikäyttöön kiinnitettiin erityistä huomiota.

IskuCenter tablettinäkymä

Miten onnistuimme?

MBE sai erinomaisesti kiinni monipuolisista toiveistamme. Sivuston ulkoasu ilmentää tyylikkäästi Isku Centerin elävää ja luovaa ympäristöä. Toki sisällöt rikastuvat ja sivustoa kehitetään ketterästi jatkossakin. Kommunikointi MBE:n kanssa sujui mutkattomasti, sitähän ei tällaisessa projektissa voi olla koskaan liikaa. Myös sovituista asioista pidettiin loistavasti kiinni. Voin siis hyvillä mielin suositella MBE:tä.

– Heidi Metso, markkinointipäällikkö, Isku

Tsekkaa toki myös itse, miltä sivut näyttävät: www.iskucenter.fi

Kiinnostuitko yhteistyöstä? Ota yhteyttä niin tehdään teillekin ilmeikkäät verkkosivut!

Lue lisää verkkosivujen uudistuksesta palvelusivuiltamme

Samankaltaisia caseja:

Tehostartti tavoitteellisen markkinoinnin vauhdittajana

Case: Pääkkönen

Tähtäin kansainvälisessä kasvussa

Case: Meconet

Vahvasti kasvussa mukana

Case: Heinolan Sahakoneet

Brändin kirkastaminen konseptoinnin ja ilmeuudistuksen avulla

Case: Anstar Oy

Ota yhteyttä Kysy chatissa