CORE Kasvumarkkinointi

Kasva tavoitteista tuloksiin. Kun tiedät tavoitteet, asiantuntijamme ratkaisevat miten ne saavutetaan.

kasvumarkkinointi kuvituskuva

B2B-ratkaisujen markkinoinnin onnistumisessa ratkaisevat oikean kohderyhmän tavoittaminen heitä puhuttelevalla sisällöllä

Kun sinulla on strategiset tavoitteet, joiden kautta voimme johtaa markkinoinnille omat tavoitteet,
niin markkinointi ei ole kampanja tai projekti. Se on pitkäjänteistä työskentelyä kohti tavoitteiden saavuttamista. Sovitaan yhdessä markkinoinnille mittarit, toteutetaan tuloksia edistäviä
toimenpiteitä ja analysoidaan kehitystä.

Asiantuntijatiimimme taitavat niin strategisen suunnittelun, konsultoinnin, digimarkkinoinnin, puhuttelevan sisällöntuotannon sekä visuaaliset toteutukset. Ja sinä pääset seuraamaan tulosten kehittymistä ja keskittymään ydinosaamiseesi.

Mitä asiakkaamme meistä sanovat?

”Tykkäämme siitä, että omaa aikaamme kunnioitetaan. Meiltä kysytään omasta osaamisestamme, ja kaiken muu hoidatte te.
Kaikki on tehokkaampaa, kun tehdään tällä

tavalla – ja paljon helpompaa, kun asiat ovat
yhden napin alla. Tämä yritys on meidän lapsemme, joka on ollut helppo jättää teidän käsiinne.”

Seppo ja Nina Pääkkönen, Peltisepänliike Pääkkönen

“MBE on joustava ja proaktiivinen toimija. He pitävät lupauksensa ja tekevät parhaansa edistääkseen tavoitteidemme toteutumista. MBE reagoi nopeasti muutoksiin ja toiveisiimme ja on heti valmis toimimaan nopeallakin aikataululla. Kommunikointi on vaivatonta ja mukavaa.”

Pekka Karinen, Suomen Kaasuenergia

”Yhteistyö on toiminut hyvin ja saamme
toteutettua markkinointiviestintäämme tavoitteellisesti ja vaivattomasti.”

Mikko Hirvonen, Respect Project Oy

 

”On ollut mukava työskennellä toimiston kanssa, joka oikeasti on kiinnostunut yrityksestä ja sen toiminnasta. MBE:llä halutaan tuottaa mahdollisimman suurta lisäarvoa yritykselle.”

Tero Viljakainen, Anstar

Nyt on aika keskittyä kasvamaan. Lähdetään yhdessä vauhdittamaan strategisten tavoitteidenne toteutumista. Kirkastetaan miten markkinointi ja viestintä voivat auttaa teitä, tehdään suunnitelma, seurataan ja analysoidaan dataa ja toteutetaan tavoitteita tukevia toimenpiteitä.

CORE Kasvumarkkinointi

Noususuuntainen matka kohti tuloksia. Tavoitteidenne pohjalta määrittelemme sopivimmat työkalut ja toimenpiteet niiden saavuttamiseen.

kasvumarkkinointi checklist kuvituskuva

CORE Kasvumarkkinointi -palvelumme on räätälöity B2B-yrityksien tulokselliseen markkinointiin. Palvelumme sopii teille, jos haluatte kasvaa ja teillä on strategiset tavoitteet, joista voimme yhdessä johtaa tavoitteet markkinoinnille.

Tiimimme koostuu eri alojen asiantuntijoista ja kokoamme teille juuri teidän tavoitteitanne parhaiten tukevan tiimin. Tiimimme osaaminen koostuu mm. näistä:

 • strateginen suunnittelu ja konsultointi
 • markkinointi- ja sisältösuunnitelmien laatiminen
 • puhuttelevat sisällöt ja viestintä
 • visuaaliset toteutukset
 • digimarkkinoinnin monipuoliset kanavat ja ratkaisut
 • tulosten mittaaminen ja markkinoinnin optimointi
 • tulosten raportointi
 • vahva asiakkuuden hallinta

Yhteistyö aloitetaan kartoittamalla lähtötilanne ja tutustumalla strategiaanne ja tavoitteisiin. Onko teistä syntyvä mielikuva halutunlainen ja mikä on tapanne ja tyylinne kommunikoida? Tukevatko verkkosivut tavoitteellista ja mitattavaa markkinointia? Puhuttelevatko verkkosivunne kohderyhmäänne?

Ennen CORE Kasvumarkkinointi -palvelun aloittamista perustan tulee siis olla kunnossa. Asiantuntijamme auttavat tarvittaessa brändistrategian suunnittelussa ja verkkosivu-uudistuksessa. Asiakasymmärrystä voimme kerätä lisää esim. haastattelemalla asiakkaitanne ja potentiaalisia asiakkaita.

Kun perusta on kunnossa, laaditaan kattotason markkinointisuunnitelma, tarkennetaan markkinoinnin tavoitteet ja asetetaan niille mittarit. Sitten kääritään hihat ja aloitetaan yhteinen matka kohti tavoitteita CORE Kasvumarkkinointi -palvelun avulla.

Edistämme toimenpiteitä aktiivisesti kohti yhdessä sovittuja tavoitteita, tuotamme sisältöjä suunnitelman mukaan verkkosivuille ja toteutamme erilaisia digimarkkinoinnin toimenpiteitä. Seuraamme tuloksia ja optimoimme tekemistämme parhaiden mahdollisten tulosten saavuttamiseksi. Seuraavien viikkojen suunnitelmat varmistetaan sprinttimiiteissä ja tarvittaessa reagoimme nopeasti muuttuneisiin tilanteisiin.

Palvelu toteutetaan sprinttimallilla ja asiakas sitoutuu 1-2 viikon välein pidettäviin sprinttitapaamisiin. Näissä tapaamisissa käydään läpi:

 • valmiit toimenpiteet ja niiden tulokset
 • ehdotetaan miten työn alla olevien toimenpiteiden kanssa edetään
 • varmistetaan tulevat toimenpiteet.

Näin myös te näette edistymisen konkreettisesti.

CORE Kasvumarkkinointi -palvelu on investointi tavoitteidenne toteutumiseen. Investoinnin laajuuteen vaikuttavat luonnollisestikin tavoitteenne.

Asiakkuuksiemme CORE Kasvumarkkinointi -sopimukset vaihtelevat 3000 – 6000 eurossa / kuukausi (+alv). Investointiin lisätään mediakustannukset ja mahdolliset muut alihankintaostot (esim. kuvapankkikuvat) toteutuneen mukaan.  Myös mediamaksujen laajuudesta sovitaan yhdessä etukäteen.

Ei yllätyskustannuksia!

Jos tavoitteet tai suunnitelmat muuttuvat ja tulee tarve toteuttaa uusia, laajempia toimenpiteitä, saatte näistä erillisen investointiarvion. Projektiluontoiset perustan kuntoon laittamiseen liittyvät työt ovat esimerkiksi tälläisiä, kuten uuden kieliversion lisääminen verkkosivuille. 

CORE Kasvumarkkinoinnista tehdään vuosisopimus ja se on joustavasti uusittavissa aina uusille sopimuskausille.

Lupaamme, että yhdessä pääsemme sovittuihin tuloksiin.    

Tehdään yhdessä tavoitteistanne totta!

Tuloksien saaminen kiinnostaa minua, otattehan minuun pikaisesti yhteyttä!