Osuvia sisältöjä

Aktiivisuutta ja oivaltavia sisältöjä tarvitaan, että asiakkaat luottavat sinuun ja haluavat ostaa sinulta. Anna meidän pitää sinut pinnalla ja toteuttaa puolestasi sisältöjä, jotka edistävät myyntiäsi. 

Aloitetaan luottamuksen rakentaminen asiakkaisiisi

Osuvia sisältöjä -palvelumme soveltuu erityisesti B2B-yrityksille, jotka ymmärtävät, että asiakkaat tarvitsevat aktiivista viestintää ja mielenkiintoisia sisältöjä, mutta syystä tai toisesta vuorovaikutus on jäänyt vähäiselle.

Palvelu sisältää yhden blogin, uutiskirjeen tai asiakastarinan ja kaksi sosiaalisen median julkaisua kuukaudessa. Suunnittelemme ja toteutamme sekä sisällöt että kuvat julkaisuihin. Kuvissa hyödynnetään olemassa olevia kuvianne tai käytetään kuvapankkikuvia. Julkaisemme myös puolestanne, jos niin haluatte. Palvelun hinta on 1 490 € / kk (alv 0).*

Palvelu on tehty mahdollisimman helpoksi. Ensimmäisen kuukauden aikana laitamme homman käyntiin. Kutsumme sinut yhteiseen videopalaveriin, jossa tutustumme yritykseenne, tavoitteisiinne ja asiakaskuntaanne paremmin. Tämän perusteella toteutamme tarkemman sisältösuunnitelman julkaisuista seuraavalle kahdelle kuukaudelle.

Seuraavien kuukausien aikana toteutamme suunnitellut sisällöt. Seuraamme aktiivisesti julkaisujen vaikuttavuutta ja ideoimme samalla lisää mielenkiintoisia sisältöjä tulevia kuukausia varten. Näin homma rullaa jouhevasti eteenpäin samalla vahvistaen potentiaalisten asiakkaidesi luottamusta yritykseenne. 

*Palvelun hinta ei sisällä kuvapankkimaksuja tai kuvauksien järjestämistä. Voit myös ostaa tarpeidesi mukaan lisää sisältöjä 950 € / kpl (alv 0).

Teillä on upea tarina, mutta se pitää myös kertoa asiakkaillenne! Hyödynnä maksuton sparraustunti, niin keksitään teille oivaltavaa jutunjuurta.

Herätä asiakkaiden kiinnostus vaikuttavilla sisällöillä

Asiakkaat etsivät tietoa sinusta lähtökohtaisesti verkosta. Hakukoneesta, verkkosivuilta sekä sosiaalisen median kanavista. Mitä enemmän pystyt tarjoamaan mielenkiintoista tietoa palveluistasi ja tuotteistasi, sitä enemmän mahdollisuuksia sinulla on tehdä vaikutus potentiaalisiin asiakkaisiisi. Luottamuksen rakentaminen on avain uusien kauppojen syntymiselle, ja vaikuttavat sisällöt ovat erittäin tehokas keino tämän toteuttamiselle.

Me huolehdimme siitä, että yrityksesi puhuttelee haluttua kohderyhmää juuri oikeilla sanoilla, tavoilla ja teoilla. Tämän me osaamme. Pitkäjänteisellä ja aktiivisella tekemisellä saamme aikaan tuloksia, jotka näkyvät seuraajamääriesi kasvuna ja tärkeimpänä: uusina asiakkaina.

Tarkista tästä, olisiko aika ottaa se tärkein ensiaskel

Osuvia sisältöjä -palvelu soveltuu erityisesti teille, jos mietitte seuraavia asioita:

✅ Tiedämme, että aktiivisuutta tarvitaan, mutta emme tiedä mistä aloittaa.

✅ Meillä ei riitä aika tai osaaminen mielenkiintoisten sisältöjen tuottamiseen.

✅ Haluamme tarjota mielenkiintoista tietoa meistä nykyisille ja tuleville asiakkaillemme.

✅ Haluamme kokeilla maltillisesti, mitä pienellä panostuksella voi saada aikaan.

Jos tavoitteenanne on määrätietoinen kasvu, niin suosittelemme lämpimästi tutustumaan Markkinoi tuloksellisesti –palveluumme.

Anna meidän kertoa tarinanne niin, että asiakkaanne innostuvat teistä

Ota yhteyttä tai hyödynnä maksuton sparraustuntimme. Autamme enemmän kuin mielellämme!

Opas vaikuttavien sisältöjen luomiseen

 

Opi luomaan sisältöjä, jotka kiinnostavat asiakkaitasi.

Aloitetaan luottamuksen rakentaminen asiakkaisiisi nyt, ota yhteyttä!