START Tehosta markkinointiasi

Olisiko aika polkaista markkinointinne käyntiin? Mutta pelottaako markkinointiyhteistyön aloittaminen? Kokeile matalalla kynnyksellä, miten osaava markkinointitiimi saa pyöränne pyörimään kolmessa kuukaudessa.

Tuloksia saadaan aikaan vain tekemällä

Ymmärrämme, että resurssit eivät riitä kaikkeen. Jos tavoitteenanne on kehittyä ja kasvaa, on markkinointi väistämättä se pakollinen paha, joka pitää jossain vaiheessa kohdata. Meiltä saat kokonaisen tiimin käyttöösi. Tiimin, joka tekee kaikkensa, että yrityksessänne hyödynnetään markkinointia tavalla, joka saa myös asiakkaanne kiinnostumaan teistä.

Tehosta markkinointiasi -palvelu on loistava tilaisuus testata, minkälaisia konkreettisia hyötyjä päämäärätietoinen ja tavoitteellinen markkinointi voi saada aikaan liiketoiminnallenne. Ja mikä parasta, sinun ei tarvitse sitoutua liian pitkäksi aikaa. Kolmen kuukauden aikana pääset näkemään ja kokemaan, mitä motivoitunut ja markkinoinnin salat taitava tiimi voikaan saada aikaan. Tämän jälkeen voimme yhdessä miettiä, että jatketaanko samaa rataa, erikseen vai kenties Markkinoi tuloksellisesti -palvelun parissa, sinä päätät! Palvelu on tarkoitettu B2B-yrityksille ja palvelun hinta on 10 900 € (alv 0) / 3 kuukautta*.

*Hinta sisältää toimenpidelaajuudeltaan esimerkiksi yhden blogin, asiakastarinan, uutiskirjeen tai Facebook-kampanjan ja 2-3 sosiaalisen median julkaisun suunnittelun ja toteuttamisen kuukaudessa. Lisäksi huolehdimme toimenpiteiden tehokkuuden mittaamisesta ja analysoinnista. Käymme nämä asiat huolellisesti kanssasi läpi, kunhan pääsemme ensin hieman tutustumaan teihin paremmin!

Markkinointi käyntiin vaivattomasti

Oletko miettinyt markkinointikumppanin vaihtoa tai kenties olet ensimmäistä kertaa aloittamassa yhteistyötä kaltaisemme toimijan kanssa? Tehosta markkinointiasi -palvelu on matalankynnyksen markkinointikumppanikokeilu. Kolmen kuukauden ajan paiskimme hommia puolestasi, jonka jälkeen olet varmasti viisaampi yhteistyömme hedelmällisyydestä. Jatkoimme yhdessä tai erikseen, sinulla on käsissäsi projektin loppuessa selkeät askelmerkit, miten jatkaa tuloksellisen markkinoinnin tiellä.

Alkuun tutustumme yritykseenne paremmin ja tunnistamme kohderyhmäsi. Lisäksi kirkastamme yrityksenne tavoitteet, eli sen mitä tai missä toivoisitte olevanne. Nämä ovat tärkeitä lähtötietoja, jotta pystymme lähteä toteuttamaan markkinoinnin toimenpiteitä, jotka vievät teitä eteenpäin.

Perehtymisen pohjalta laadimme seuraavalle 12 kuukaudelle markkinointisuunnitelman, joka määrittää tavoitteet, kohderyhmät, kanavat, julkaisuteemat sekä mittarit. Tämän jälkeen suunnittelemme vielä yksityiskohtaisen sisältö- ja toimenpidesuunnitelman tulevalle kolmelle kuukaudelle, jota lähdemmekin seuraavaksi toteuttamaan.

Saat koko asiantuntijatiimimme käyttöösi kolmeksi kuukaudeksi, joka huolehtii puolestasi määriteltyjen toimenpiteiden toteuttamisesta. Aina suunnittelusta julkaisuun. Seuraamme ja analysoimme myös aktiivisesti toteutettujen toimenpiteiden vaikuttavuutta.

Lupaamme, että ensimmäiset kolme kuukautta menevät nopeammin kuin uskotkaan! Mutta ei syytä huoleen. Suunnittelemme yksityiskohtaisen sisältö- ja toimenpidesuunnitelman myös seuraavalle kolmelle kuukaudelle. Tässä kohtaa käymme kolmen kuukauden tulokset läpi sekä keskustelun kanssasi, että oliko yhteistyökokeilu tässä vai olisiko aika syventää suhdettamme entisestään.

Tuloksia pitäisi saada aikaan, mutta mistä aloittaa? Hyödynnä maksuton sparraustunti ja anna asiantuntijamme auttaa.

Anna meidän todistaa markkinoinnin konkreettiset hyödyt liiketoiminnallenne

START Tehosta markkinointiasi -palvelu on tehty sinulle mahdollisimman helpoksi. Palvelu soveltuu erityisesti B2B-yrityksille, joiden mielen päällä ovat seuraavat asiat:

✅ Haluaisimme lisää asiakkaita.

✅ Meillä ei ole omia henkilöresursseja tai osaamista markkinoinnin toteuttamiseen.

✅ Haluaisimme aloittaa markkinoinnin, mutta emme oikein tiedä mistä aloittaa.

✅ Emme halua sitoutua markkinointiyhteistyöhön liian pitkäksi aikaa. Tai ainakaan ennen kuin pystymme todentamaan markkinoinnin konkreettiset hyödyt liiketoiminnallemme.

Jos nämä kysymykset resonoivat päässäsi, onneksi olkoon, olet oikeassa osoitteessa! Kerro vain, mikä ajatus mieltänne eniten painaa, niin me kerromme kyllä, mitä teidän olisi järkevä tehdä seuraavaksi. Muista tutustua myös Markkinoi tuloksellisesti -palveluumme.

Anna meidän auttaa

Ota yhteyttä tai hyödynnä maksuton sparraustuntimme. Autamme enemmän kuin mielellämme!

Oletko valmis kokeilemaan, mitä markkinointi voi saada aikaan liiketoiminnallenne? Ota yhteyttä ja aloitetaan!