Hyödynnä markkinoinnin sparraustunti

Saatko markkinoinnista tuloksia ja onko teillä oikeat keinot käytössä?

Modernissa markkinoinnissa on paljon erilaisia keinoja tavoitteisiin pääsemiseksi ja kokonaisuus saattaa tuntua vaikeasti hallittavalta. Mistä edes aloittaa? Mistä on meille hyötyä?

Oikeilla markkinoinnin toimenpiteillä, moderneilla markkinoinnin työkaluilla ja mitattavilla tavoitteilla liiketoiminta saadaan kasvuun.

Varaa veloitukseton asiantuntijan sparraustunti (arvo 450 €). Kirkastetaan tarpeenne ja saat objektiivisen näkemyksen siitä, mistä toimenpiteistä olisi teille eniten hyötyä.

Millaisiin tilanteisiin sparraustunti sopii?
Yrityksen strategia on muuttunut ja sen myötä tarvitsette uudenlaista otetta markkinointiin. Markkinointia ei ole aiemmin tehty tai se ei ole tuottanut haluamaasi tulosta. Tai ette vain ylipäätään oikein tiedä mistä tulisi aloittaa! 

Kenelle sparraustunti sopii?
Sparraustunti on tarkoitettu B2B-yrityksille, joilla on tahtotila kasvaa ja kehittyä eteenpäin.

Minkä haasteen sparraustunti ratkaisee?
Sparraustunnin jälkeen ymmärrät mitä kaikkea kuuluu moderniin markkinointiin ja miten markkinointi voi siivittää liiketoimintanne tavoitteita sekä ymmärrät paremmin oman yrityksesi tarpeita.

Miksi valita sparraustunti?
Sparraamme kanssasi markkinoinnin tarpeita ja tavoitteita veloituksetta. Selkeytämme tilanteen, ja saat objektiivisen näkemyksen siitä, mistä olisi teille eniten hyötyä.

Varaa aika kanssamme

 

Sinua sparraamassa

Minttu Murtomäki

 

Intohimoinen asiakkaiden auttaja, joka haluaa ylittää odotukset. Mintulla on yli 20 vuoden kokemus asiakkaiden sparraamisesta markkinoinnin ja viestinnän haasteissa. Minttu innostuu helposti, lähes kaikesta. Loppumaton kiinnostus uuden oppimiseen on vienyt hänet monesti oman mukavuusalueen ulkopuolelle. Lähimpänä Mintun sydäntä ovat kokonaisvaltainen asiakaskokemus, brändi ja moderni markkinointi.

Antti Pohja

 

Monella pelikentällä kouliintunut viestinnän superammattilainen. Antin saa syttymään viestit, jotka aidosti ymmärretään. Hänellä on kokemusta niin sisäisestä kuin ulkoisestakin viestinnästä ja eri keinoista, joilla viesti saadaan toimimaan. Ihanteellisessa maailmassa Antti haluaisi nähdä kaikkien yritysten viestivän avoimesti ja innostavasti. Tärkeimpänä Antti painottaa sisäisen viestinnän toimivuutta. Se on edellytys lähes kaikelle.

Johanna Heinonen

 

Nopeasti oivaltava ja ratkaisukeskeinen markkinoinnin ammattilainen. Sellaista haastetta ei olekaan, jota Johanna ei ratkaisisi. Johannalla on kokemusta niin laajoista verkkosivuprojekteista kuin kokonaisvaltaisesta asiakkaan auttamisesta. Tärkeimpänä Johanna näkee suunnitelmallisuuden. Poukkoilun sijaan edetään määrätietoisesti askel askeleelta kohti strategisia tavoitteita.

Voit jättää myös yhteystietosi, niin olemme sinuun suoraan yhteydessä!

Yhteystietojen jättäminen ei sido sinua mihinkään. Varaamme halutessasi maksuttoman sparraustunnin, jonka aikana ideoimme ratkaisuja juuri teidän yrityksenne tarpeisiin.

Aloitetaan luottamuksen rakentaminen asiakkaisiisi nyt, ota yhteyttä!