CORE Markkinoi tuloksellisesti

Teillä on tahtotila kasvaa ja meillä on puolestaan työkalut sen toteuttamiseen. Tiimimme painaa töitä tavoitteidenne eteen hiki hatussa, sillä vain tekemällä voi saada aikaan tuloksia! Oletko valmis yhteistyöhön, joka kasvattaa liiketoimintaanne? 

Kuinka paljon haluatte kasvaa? Tiimimme tekee kaikkensa tavoitteidenne eteen.

CORE Markkinoi tuloksellisesti -palvelumme on jatkuva yhteistyösopimus, jonka avulla saatte kokonaisen markkinointitiimin käyttöösi. Saat puolellesi terävimmät digimarkkinoinnin, viestinnän, visuaalisen suunnittelun ja brändäämisen asiantuntijat. Me tiedämme, mitä tehdä, kun tavoitteena on tunnettuuden lisääminen, markkinoilla erottautuminen, uusien asiakkaiden haaliminen tai liiketoiminnan kasvattaminen.

Yhteistyön aluksi tutustumme tarkoin yritykseenne, tuotteisiin ja palveluihin sekä tämänhetkiseen asemaanne markkinoilla. Seuraavaksi määrittelemme yhdessä tavoitteet, jotka haluamme saavuttaa. Me huolehdimme markkinointisuunnitelmista, toimenpiteiden toteuttamisesta sekä tietenkin mittareista ja aktiivisesta seurannasta. Analysoimme jatkuvasti eri markkinointitoimenpiteiden tehokkuutta, josta saamme kasvatettua kriittisen tärkeää ymmärrystä siitä, miten voitte menestyä vielä paremmin. Tavoitteiden saavuttaminen on päämäärämme.  

Palvelun hinta riippuu tavoitteidenne laajuudesta ja toimenpiteiden aktiivisuudesta. Ei hätää, vaikka sinulla ei olisi vielä ajatusta yhteistyön laajuudesta. Me osaamme kokemuksella suositella, että minkälainen kokonaisuus olisi teille järkevin suhteessa tavoitteisiinne. Riittää kun otat yhteyttä ja kerrot kiinnostuksestanne!

Pitkäjänteisellä yhteistyöllä saadaan aikaan vaikuttavimmat tulokset

Aidosti vaikuttaviin tuloksiin tarvitaan enemmän kuin yhden kampanjan panostus. Tuloksellinen markkinointi perustuu pitkäjänteiseen työhön, jonka ytimessä on valitun kohderyhmän tarpeet ja tavoitteenne. Potentiaalisista asiakkaista saadaan ostavia asiakkaita, kun heidät tarpeeksi sinnikkäästi tavoitetaan oikealla tavalla, oikeassa paikassa ja oikeaan aikaan.

Me palamme halusta päästä tutustumaan yritykseenne ja tavoittelemaanne kohderyhmäänne tehokkaammin. Olemaan aktiivisia ja löytämään ne keinot, joilla saamme aikaan tuloksia, jotka näkyvät liiketoimintanne kasvuna. Keskity sinä liiketoimintasi kehittämiseen. Me puolestaan keskitymme siihen, missä olemme huippuja, tulokselliseen markkinointiin.

Tuloksia pitäisi saada aikaan, mutta mistä aloittaa? Hyödynnä maksuton sparraustunti ja anna asiantuntijamme auttaa.

Tämä on teille kasvunjanoinen B2B-yritys

CORE Markkinoi tuloksellisesti -palvelumme on tarkoitettu kasvua tavoitteleville B2B-yrityksille. Olette saattaneet panostaa jo aikaisemmin markkinoinnin toimenpiteisiin, mutta kaipaatte nyt suurempaa vaihdetta silmään. Sellaista vaihdetta, joka vie teitä kohti asetettuja tavoitteita.

Haluamme korostaa, että sinun ei tarvitse tietää mitä teidän olisi järkevä lähteä seuraavaksi tekemään. Me autamme kokemuksella ja näkemyksellä teidät oikeaan suuntaan. Tervetuloa mukaan!

Tehdään yhdessä tavoitteistanne totta!  

Ota yhteyttä tai hyödynnä maksuton sparraustuntimme. Autamme enemmän kuin mielellämme!

Nyt on sopiva hetki aloittaa kasvutarinanne. Ota yhteyttä ja aloitetaan!