Visuaalisen ilmeen uudistus

Eikö yrityksesi visuaalinen ilme edusta tarpeeksi sitä, mitä olette ja haluatte olla? Toteutamme visuaalisen ilmeen uudistuksen yrityksellesi mielellämme. Olemme tässä lajissa enemmän kuin hyviä, joten lupaamme, että saat rahasi takaisin, jos et ole tyytyväinen lopputulokseen.

Visuaalinen ilme on oleellinen osa yrityksesi uskottavuutta

Ei sitä turhaan laiteta ykkösiä päälle sukujuhliin ja muihin kinkereihin. Haluamme ihmisinä tehdä mahdollisimman hyvän vaikutelman niin uusille tuttavuuksille kuin vanhoille ystävillekin. Sama pätee myös yritysmaailmassa. Tietenkin haluamme, että yrityksemme edustaa edukseen myös ulkoisesti sitä kaikkea, minkä eteen olemme kovasti tehneet töitä.

Visuaalinen ilme tukee brändisi sanomaa logon, värimaailman, kuvien, typografian sekä muiden visuaalisten elementtien kautta. Visuaalinen ilme vaikuttaa mielikuviin yrityksestänne. Ihannetapauksessa visuaalisen ilmeen uudistus toteutetaan yhdessä Brändin kirkastamisen kanssa, jolloin voidaan varmistua siitä, että brändi edistää kaikilla ulottuvuuksillaan haluttujen mielikuvien syntymistä. Brändi ei ole yhtä kuin visuaalinen ilme, mutta visuaalinen ilme on erittäin tärkeä osa kokonaisuutta.

Laatutakuu: saat rahasi takaisin, jos et ole tyytyväinen

Tämän takuun edellytyksenä on reilu avoimuus ja arvostamme kovasti jo projektin aikana annettua palautetta. Jätäthän kuitenkin kaunistelemattoman kritiikkisi kirjallisesti nimesi kera viimeistään projektin jälkeen. Voit lisätä myös kuvan itsestäsi palautteeseen. Mitä ankeampi ilme, sen parempi. 

Tutustu brändeihin, jotka olemme uudistaneet

Tuntuuko siltä, että yritysilmeenne voisi olla houkuttelevampi? Hyödynnä maksuton sparraustunti, niin saat asiantuntijanäkemyksen tilanteeseenne.

Visuaalisen ilmeen uudistus on nopea toteuttaa, kun lähtötilanne ja toiveet ovat selvillä

Toteutamme visuaalisen ilmeen uudistuksen kartoittamalla ensin lähtötilanteenne. Mikä on nykytilanne ja minkälaista muutosta tavoitellaan? Jos teillä on tehty aikaisempaa työtä brändinne eteen, perehdymme myös siihen mielellämme. Haluamme varmistaa, että uusi visuaalinen ilme ei ole vain kauniita kuvia, vaan että se edistää tehokkaasti myös haluttuja mielikuvia yrityksestänne.

Visuaalisen ilmeen uudistus koskee usein logon, väri- ja kuvamaailman, typografian sekä muiden visuaalisten elementtien uudistamista. Sovimme aina projektin aloitusvaiheessa tarkemmin, mitä kaikkia materiaaleja päivitetään samalla.

Kun olemme kartoittaneet toiveenne ja perehtyneet yritykseenne tarkemmin voimme aloittaa visuaalisen ilmeen suunnittelutyön. Suunnittelemme useamman version visuaalisesta ilmeestä, jotka käymme kanssanne läpi. Kun olemme päässeet yhteisymmärrykseen valitusta linjasta, työstämme lopulliset versiot kuntoon. Tapoihimme kuuluu myös laatia graafiset ohjeet, jotka auttavat teitä jatkossakin toteuttamaan brändillenne uskollista visuaalista linjaa.

Tarkista tästä, olisitteko uuden ilmeen tarpeessa

Visuaalisen ilmeen uudistus voisi olla teille ajankohtainen, jos painitte seuraavien aiheiden äärellä: 

✅ Nykyinen yritysilme ei syystä tai toisesta tunnu enää omalta.

✅ Tuntuu, että yrityksenne, tuotteenne ja palvelunne eivät jää asiakkaiden mieleen.

✅ Haluatte erottautua paremmin markkinoilla.

✅ Haluatte vahvistaa brändistänne syntyviä mielikuvia myös yritysilmeenne avulla.

✅ Tarvitsette selkeyttä ja yhdenmukaisuutta visuaaliseen ilmeeseenne.

Oletko valmis nostamaan yrityksesi visuaalisen ilmeen uudelle tasolle?

Ota yhteyttä tai hyödynnä maksuton sparraustuntimme. Autamme enemmän kuin mielellämme!

Opas visuaalisen ilmeen uudistukseen

 

Ole kiinnostava asiakkaillesi ja opi, miten vaikuttava visuaalinen ilme rakennetaan.

Aiheeseen liittyvät näkemykset

Anna meidän nostaa yrityksesi visuaalinen ilme uudelle tasolle. Ota yhteyttä!