Verkkosivu-uudistus

Verkkosivut luovat ensivaikutelman yrityksestäsi ja palvelevat uskollisesti asiakkaitasi myös silloin, kun et ole itse tavoitettavissa. Anna meidän toteuttaa teille verkkosivut, jotka edistävät myyntiänne!

Laadukkaat verkkosivut tekevät tehokasta myyntityötä puolestasi

Verkkosivut ovat usein ensimmäinen linkki yrityksenne ja asiakkaanne välillä. On tärkeää pitää huoli siitä, että verkkosivut houkuttelevat kohderyhmää niin ulkoisesti kuin sisällöllisesti. Asiakkaasi tulee löytää etsimänsä tieto vaivattomasti, jonka takia on kriittistä pitää huoli myös sivujen erinomaisesta käytettävyydestä.

Parhaimmassa tapauksessa verkkosivut saavat vietyä asiakkaan ostopäätöksen siihen pisteeseen, että olette sopimusta vaille valmiita aloittamaan. Ethän siis jätä yrityksesi ykkösmyyntitykin, eli verkkosivusi, potentiaalia hyödyntämättä?

Verkkosivu-uudistuksen laajuus ja hinta riippuu tavoitteistanne

Verkkosivu-uudistuksen hintaan vaikuttaa monet asiat. Esimerkiksi: minkälaisia ominaisuuksia verkkosivuille halutaan, kuinka laaja sivusto on ja haluatteko meidän sanoittavan myös verkkosivun sisällöt uudelleen? Teidän ei kuitenkaan tässä vaiheessa tarvitse tietää kaikkea. Olemme toteuttaneet lukuisia verkkosivu-uudistuksia asiakkaillemme. Voitte luottaa, että annamme parhaimman asiantuntijanäkemyksemme siihen, minkälainen kokonaisuus palvelisi teidän tavoitteitanne parhaiten.

Viereisestä palkista näet askelmerkit, joita noudattamalla saamme luotua teille näyttävät, helposti käytettävät ja asiakkaitanne palvelevat verkkosivut.

Aivan ensimmäiseksi määrittelemme tavoitteet. Ketkä ovat kohderyhmäänne ja mitä heidän halutaan löytävän ja tekevän sivuilla? Usein tavoitteena on suoran kaupanteon tai potentiaalisten liidien maksimoiminen. Suunnittelemme tavoitteiden pohjalta ensin rautalankamallin sivuista, jonka avulla varmistetaan se, että sivut suunnitellaan alusta alkaen helppokäyttöiseksi ja asiakkaita palvelevaksi kokonaisuudeksi.

Verkkosivujen sisällöt ovat asia, joihin kannattaa panostaa. Autamme mielellämme toteuttamaan sivuillenne sisältöä, joka houkuttaa vierailijoita tutustumaan yritykseenne, tuotteisiinne ja palveluihinne paremmin. Mitä kauemmin saamme heidät viettämään aikaa sivuilla, sitä vahvempi luottamus ehtii syntymään ja näin myös kauppaa syntyy todennäköisemmin. Laadukkaaseen sisällöntuotantoon sisältyy myös hakusanatutkimus ja avainsanojen määrittely, joiden avulla verkkosivut saadaan menestymään myös hakukoneen puolella.

Verkkosivut ovat usein ensikosketus yritykseesi. Niiden tulee herättää luottamusta ja uskottavuutta. On tärkeää, että verkkosivut edistävät ulkoisesti haluttujen mielikuvien syntymistä. Voimme toteuttaa visuaalisen ilmeen olemassa olevan ilmeenne pohjalta tai luoda yrityksellenne kokonaan uuden ilmeen.

Kun pohjatyöt on tehty, on aika lähteä toteuttamaan! Verkkosivujen teknisen toteutuksen toteutamme yhteistyössä kumppaneidemme kanssa. Tässä vaiheessa päätetään myös alusta, minne verkkosivut toteutetaan. Samalla katsomme kuntoon mm. seurantatyökalut, evästeasetukset sekä palvelinasiat. Teknisen toteutuksen jälkeen testaamme sivut, että kaikki toimii niin kuin pitääkin.

Emme jätä sinua kylmiltään uusien verkkosivujen kanssa. Annamme teille käyttökoulutuksen, jotta osaatte jatkossa itse päivittää sivujenne sisältöjä haluamallanne tavalla. Helppoa ja kivaa!

Etkö ole oikein varma, että mistä aloittaa? Hyödynnä maksuton sparraustunti, niin asiantuntijamme auttaa sinut eteenpäin!

Sinun ei tarvitse tietää kaikkea verkkosivuista, me autamme

Verkkosivujen suunnittelussa ja toteutuksessa tulee ottaa huomioon monta asiaa. Toimiihan sivut niin puhelimella kuin tietokoneella? Minkälaiset evästeasetukset tai tietosuojalomakkeet tulee olla? Miten saan parannettua sivuni näkyvyyttä hakukoneessa? Miten rakentaa toimiva ostopolku, että tuloksia syntyy? Kysymyksiä on monia, mutta kun jätät verkkosivut ammattilaisten hoidettavaksi, kaikki asiat otetaan huomioon jo suunnitteluvaiheessa. Riittää, kun tiedät, mitä haluat saavuttaa verkkosivujen avulla. 

Verkkosivut ovat yrityksesi väsymätön myyntitykki, joka jaksaa painaa pyyteetöntä ja tuloksellista työtä yötä päivää. Ei ole siis syytä jättää panostamatta laadukkaisiin verkkosivuihin.

Anna meidän toteuttaa liiketoimintaanne edistävät verkkosivut

Ota yhteyttä tai hyödynnä maksuton sparraustuntimme. Autamme enemmän kuin mielellämme!

Aiheeseen liittyvät näkemykset

Verkkosivu-uudistukset ovat meille tuttua puuhaa. Ota yhteyttä, autamme mielellämme!